svtblogg.se

HÄR SKAPAS KUNSKAP OM KORRUPT MEDIA, FAKE NEWS & SVERIGES PUBLIC SERVICE INC.
Valresultatet från det amerikanska mellanårsvalet den 8 november 2022 demonstrerar den avsky som amerikaner fortfarande känner mot personen Donald Trump. Är inte det här lite konstigt? Amerikanerna väljer alltså hellre det politiska partiet som släpar medborgarna baklänges in i krig, rasstridig-heter,  fortsatt ökad kriminalitet, hög inflation, stigande priser på mat, el, bensin, ja, hela ekonomin över huvudlaget går ju fullständigt överstyr. Varför väljer amerikanerna fortsatta problem med ännu mer djävelskap än det som det demokratiska partiets politik redan har utsatt dem för? Kan det bero på att amerikanerna tack vare våra ohederliga medier,s verksamhet helt enkelt inte begriper vad som orsakat allt detta? Kan det här vara frukten av våra ohederliga mediers lurendrejeriverksamhet?

Den södra gränsövergången mot México den står fortfarande öppen på vid gavel. Miljontals illegala invandrare spatserar rakt in i USA, helt fritt, sedan Biden tillträtt. Med statligt betalt flyg, buss och hotell sprids invandrarna ut i olika delar i USA. I till exempel California, New York och Massachusetts där är det fritt fram för dessa illegala invandrare att rösta eftersom legitimation vid röstning inte krävs. Den som mot alla odds trots allt skulle ertappas med olaglig röstning undkommer dock straff, helt och hållet, myndigheterna gör nämligen ingenting åt det där.

Politiker & vår ledande media kår har under många herrans år manipulerat väljarna. Men i år är läget verkligen extraordinärt. President Biden och hans parti demokraterna har skadat Amerika och västerlandet på ett sätt som saknar motstycke, i vart fall i modern tid. Därtill har Biden misslyckas med att vidkännas några brister. Utan att rodna fortsätter vårt public service med att undanhålla Bidenadministrationens makalöst katastrofala ledarskap, och, vad detta ledarskap betyder för oss här i Sverige. Det här är ett mycket allvarligt skeende. Lidandet i både USA och i övriga västerlandet kommer att bli ännu värre, och därtill fortsätta i minst två år till.  Processen är samhälls-skadlig och mycket samhällsfarlig, och det för hela världen. (President Trump styrde USA effektivt, från att snabbt spåra Covid till att neutralisera Putin & ”The Little Rocket Man” till att få igång en robust ekonomi.)

Varför gör Joe Biden så här?
USA är fortfarande världens ekonomiska ledare. USA har också väldigt gott om olja. Donald Trump såg till att USA blev helt självförsörjande på olja. Alaska skulle kunna tillgodose 30-40 % av hela världens oljebehov. Trump fick också ordentlig snurr på USA:s ekonomi, också det på rekordtid. När Trump lämnade över presidentskapet till Biden då fanns det i stort sett ingen inflation över huvudtaget, den låg då på 1,2% vilket i praktiken är noll procent.

Det första Joe Biden gjorde som president – alltså på sin första arbetsdag som president, det var att attackera den amerikanska energiindustrin, - oljeindustrin, kolindustrin och frackingindustrin. Han införde ett dussintal regleringar för att förhindra produktion, och det så hårt att USA omedelbart tvingades importera olja igen. Han gjorde det svårare att utvinna olja, svårare att frakta olja, över hela världen. Bestämmelser och olika regler inom oljeindustrin i USA, de slog han sönder. Han sa metodiskt upp alla olje- och gasborrningsavtal, i hela USA. Han skrotade Keystone-pipelinen.

Varför gjorde Biden allt det här? Jo, det var till förmån för ”The New Green Deal”. Genom att skära ner på oljeproduktionen så förespeglar sig demokraterna, Joe Biden & våra ohederliga medier helt felaktigt att vi alla därmed får ett bättre klimat.

Bidens tilltag som han alltså verkställde på sin första dag som president gav naturligtvis till effekt att oljepriset gick upp, och det på stört. Oljeländerna drog ner på sin produktion vilket gjorde att marknadspriset på olja gick upp. Lägre tillgång på olja betyder att priset går upp. Det är så marknaden funkar. Svårare än så är det inte. Marknaden antog att Amerika inte kommer att ha så mycket olja som de haft under president Trump. USA kommer inte längre vara självförsörjande på olja. USA kommer inte att kunna exportera någon olja. Oljan blir mer värdefull. Priset på oljan går upp. Priset på allt, går därmed upp. ALLT. Inflationen skjuter iväg som en katapult. Bensin och diesel steg med nästan 40% och det innan Putin invaderade Ukraina. Från $2,57 till $3.57 för en gallon.

Alltihop är alltså Bidens fel. Alltihop. Inte kongressen.Inte Putin, Inte Covid. Det är JOE BIDENS fel. Biden tog - med hjälp av våra ohederliga medier bort pengarna från folket. Trump tillgängliggjorde pengarna åt folket.


Man skulle kunna tro att Biden och hans team borde veta att det skulle bli så här. De gjorde de inte. Men vad värre är, det visste inte folket heller. Vårt eget public service undanhåller nämligen regelmässigt ALL information om demokraternas dårskap. Hur ska vårt samhälle kunna styras upp när sådant här ALLTID undanhålls för oss medborgare? Ursäkta mig; – Det är ju för i helvete så kriminellt, urkorkat och samhällsfarligt det överhuvud taget kan bli! Förra gången piskade vårt eget public service fram president Obama som skapade problemet IS och, Europas flyktingkris, vilket vårt public service OCKSÅ undanhöll! En mer samhällsstörtande verksamhet än vårt public servicebedriver går ju rimligen icke att finna. ALLA våra politiska partier vill ha kvar vårt public service! Vad beror det här på? Är inte det här det ultimata beviset på hur samhällsfarligt vår statsmedia har blivit?


Som lök på laxen vill demokraterna höja skuldtaket för att betala för sin massiva omstrukturering av det amerikanska samhället, omfördelning av välstånd och införandet av deras socialistiska agenda. Det är vad de hela tiden pratar om. De bryr sig inte om skulder och annat som till exempel att dollarn med detta riskerar att krascha. De vill inte ha något skuldtak, vilket är vad parlamentet röstat för att införa, så att de kan lägga sina biljontals dollar i mestadels grundlagsstridiga utgifter. Republikanerna har naturligtvis sagt nej till det här. Det är det här som har orsakat de skenande priserna på bränsle samt kickat igång den kraftiga inflation som vi i väst nu tvingas leva med. Det var inte Putin som orsakat inflationen som vårt public service i olika reportage fortlöpande låter meddela oss svenskar, vilket naturligtvis resulterar i att även våra skolor och vår politikerkår lever och agerar i ren och skär okunskap.


President Joe Biden, Hillary Clinton och Barack Obama är de tre individerna som i vår tid har gjort mest för att förstöra USA. Detta eftersom de hatar USA, det riktiga Amerika, som många med mig blivit van vid, älskar, och som hela västerlandet under många herrans år dragit oerhört stor nytta av. De föraktar alla system som inte ger dem makt. Tillsammans med vårt ledande korrupta medieetablissemang och här ingår vårt eget public service, arbetar de för att i demokratins namn som de oupphörligt pratar om, undergräva republiken USA. De anklagar patrioter för att vara förnekare, men det är dom som förnekar individuell frihet, ekonomiskt välstånd, tro, moral, och kärnfamiljen. Samtidigt kallar de oliktänkare för ett bedrövligt, rasistiskt, halvfascistiskt hot mot samhället.

Demokraterna har under president Joe Biden lagt fram alla möjliga radikala idéer som de överhuvudtaget kan tänkas komma på, oavsett om det är relaterat till kritisk rasteori, priser för klimatförändringsrörelsen för att minska tillväxten, och andra attacker mot det kapitalistiska systemet, om och om igen. Nu hävdar de - med våra korrupta mediers hjälp att det är demokratisk socialism, när det i själva verket är amerikansk marxism. Det här är inte USA. Det här är inte amerikanism.

 

Det demokratiska partiet är en rent ut sagt en djävulsk politisk organisation. Inget annat. De stödde slaveriet, de stödde segregationen. De ledde vägen för Jim Crow.  De ljuger, luras och vilseleder. Vårt ledande korrupta media etablissemang ser fortlöpande till så att alltihop fungerar & klickar precis exakt, så som de vill.

 

Svenskarna har genom vår public serviceverksamhet blivit så okunniga om vad USA är, och vad det handlar om att de på den här livsviktiga punkten blivit totalt urblåsta i skallen. Vi svenskar förstår inte vad vi går miste om här i livet. Vi svenskar förstår icke vårt eget bästa. 30 % av Sveriges befolkning röstar år 2022 på Socialdemokraterna! Och 10 % (tio procent) röstar på Kommunisterna? Och det absolut värsta problemet av allt, det är att hälften av Sveriges befolkning tror, vill jag tro, att vårt public service uppfyller kravet på saklig och objektiv nyhetsrapportering? Käre Gud i Himmelen!

President Joe Bidens demokratiska parti som tillfullo, - med hull och hår stöds av vårt public service, representerar en ideologi som utan någon som helst tvekan föser oss alla rakt in i helvetet. President Trump som representerar det riktiga Amerika var den minst krigiska presidenten på årtionden. Putin och ”The-Little-Rocket-Man” begrep att hålla sig på mattan. Och i Kina där fanns det inga objektiva indikationer på att de trodde att de skulle bli attackerade. Det förekom inga ovanliga rörelser av kinesiska styrkor. Det fanns inga civila förberedelser. Och det fanns heller ingenting i kinesisk propaganda som signalerade att de kände att det fanns ett krigsliknande USA.

Den kinesiska militären och det kinesiska politiska ledarskapet trodde antagligen att USA nu med Joe Biden i spetsen var i fullständig oordning och förfall. Det gör kineserna ännu mer aggressiva, mer krigförande, eftersom de tror att USA inte kommer att kunna sätta sig dem emot. Kina kommer rimligen inte att chansa på att någon tuff kille kommer att bli vald till USA:s president 2024.


Debaclet i Afghanistan förstärkte föreställningen hos den kinesiska eliten att USA är färdigt som en stormakt. Kinas propaganda speglade vad elitens medlemmar tänkte.


Och vad gör Kina med Taiwan nu? Dessa överflygningar in i taiwanesiskt luftrum, de direkta hoten mot Taiwan. De kom undan med vad de gjorde i Hong Kong. Detta visar att USA nu är i en underlägsen position. Demokraterna varken ser eller begriper att de nu har förvandlat USA till en papperstiger. Många svenskar tycker att det är bra, men de vägrar begripa vad det här riskerar få för konsekvenser. Vi svenskar tycker ju att Trump och resten av amerikanerna är dumma, och av det skälet så är det viktigare att Trump och resten av republikanerna sätts på plats. Där har du svenskens begåvning - framavlat av vårt public service - i ett nötskal.

 

Kinesernas uppfattning att USA nu är en papperstiger må möjligen vara inkorrekt. Det viktiga att förstå här, det är vad kineserna som tittar på det här i själva verket tycker och uppfattar, eftersom de sannolikt tror att de kan agera på ett sätt som kan trigga nästa storkrig. Står Japan på tur månntro?


Afghanistan debaclet förstärkte naturligtvis deras uppfattning att USA först och främst bara är svagt, men också inkompetent, de lämnade ju kvar krigsutrustning där för 83 miljarder dollar. Kina tittar på det och säjer;
Ja, USA är slut.


Svaghet är provocerande
 ’Donald Rumsfeld’.

 

När Donald Trump tillträdde som president då hade han ingen aning om vilken oerhörd militär styrka USA redan då hade.

Trots det så spenderade Trump hela ofattbara $1.4 trillion dollar ($ 1 000 000 000 000 000 000) på att rusta upp militären. (På svenska blir det 1,4 biljoner dollar). Ingen vet var de pengarna tog vägen, därför det är hemligt. Det mesta av pengarna gick till högteknologiska vapen i rymden.

Trots de biljontals dollar som USA nu spenderar på kriget i Ukraina och andra projekt så har Bidenadministrationen fryst USA:s försvarsbudget. Samtidigt som kommunistkineserna blåser på för fullt med kärnvapenmissiler, konventionella vapen, och med en gigantisk stor marin flotta - med ubåtar - som trycker på i alla fronter. Det ser ut som att Xi nu gör en imitation av Mao, hur han tar kontroll över sitt samhälle och påtvingar människorna sin vilja. – Ja, men det här är ju bra ju, Trump och republikanerna som är rasister, miljöförnekare och bara tänker på pengar de måste ju sättas på plats eller hur? Det måste ju för fasiken ske?

 

Joe Biden är oförmögen att vara överbefälhavare och det där vet fienden bättre än någon annan.

USA slänger ut biljontals med dollar, som är lånade, och tryckta av Federal Reserve, som kongressen därefter delar ut. Detta för att skapa en socialistisk ekonomi.

 

Amerikas ekonomiska dynamik och vitalitet trycks därmed ner. Vad det här innebär för oss västeuropéer, det begriper inte vi svenskar tyvärr, och det är tack vare den verksamhet som vårt tvångsfinansierade public service bedriver. Vi begriper ingenting om det här. När du spenderar alla dessa pengar, och du beskattar så högt som de gör i USA, då trycker du ned ekonomin. Och vad det i sin tur innebär, det förstår inte svenskarna, eller så skiter de att tänka på det där, vardagen funkar ju. Trump är ju dum.

Den 14 nov 2022 besökte Joe Biden Xi i Kina. SVT rapport lät meddela att de båda, - Xi och Biden stödjer fördömandet om att Putins idéer om att använda sig av kärnvapen i kriget mot Ukraina. Den synnerligen betydelsefulla uppgiften som SVT rapport här lämnade, den är felaktig.

Joe Biden-sidan sa, att de två var överens om att kärnvapen aldrig skulle användas. Den uppgiften bekräftades aldrig av Kina. De sa ingenting om det. Vem vet, kanske var det ett meddelande till Putin?


Kinas ekonomi är i mycket dåligt skick. 1,5 miljarder människor, de flesta av dem är mycket fattiga. Många saknar det som vi uppfattar som grunderna i livet. I kinas västra del ute på landet där är det många som inte ens har el. De flesta klarar sig dock men mer än så är det inte. Kina är ett stort land. Kinas problem med ekonomin kommer inom överskådlig tid sannolikt att bli än värre. Nu har de dessutom drabbats av ytterligare en Covid-våg med innebörd av att de stänger ner allting.

Producentprisindex, som är den övergripande indikatorn på ekonomin sjönk med 1,3 % i oktober, från för ett år sedan. Och det är inte bra. Det är första gången som producentprisindexet föll sedan december 2020 i Kina.

Kinas statistik är inte tillförlitlig. Siffrorna ger dock en tydlig indikation om vad som i vart fall sker där. Priserna på fläsk som är stort i Kina stiger med 52 %. De har inte råd. Frukt upp 13%. Och så exportekonomin. Till skillnad mot västvärlden så tjänar Kina sina pengar genom slavarbete. Deras folk tjänar inte några pengar. De gör sina hattar, bandybollar, skjortor och annat som de säljer till utlandet. Det är vad deras ekonomi bygger på, och det är en exportekonomi. Den föll med 0,3 % bara i oktober. Förväntningarna var en ökning av exporten i Kina med 4,3 % och den föll med 0,3 %. Det här är farligt i en befolkning som lever på marginalen.

Världsbanken Barclays sänkte sin prognos för Kinas ekonomiska tillväxt för nästa år till 2% vilket är att betrakta som ”noll i tillväxt”. Kina har alltså problem. De rapporterade Covid-fallen har under de senaste två veckorna stigit med 600%. 600% på två veckor i Kina. Det betyder att soldaterna kommer in till ditt område. Du kan inte gå ut, oavsett om du har Covid eller inte. Inte överallt, men på många ställen så är det så.

Kommer Trump vinna presidentvalet 2024?
Nej, jag tror inte det. Jag tror inte att han kan det. Varför tror jag det?
Två grejer;

1. Om vi leker med tanken att det inte förekom något fusk i presidentvalet 2020 - vilket jag tror att det gjorde (se här), så förlorade Trump trots allt presidentvalet, så varför skulle Trump vinna nästa gång?  Svaret på den frågan övertygar inte, svaret blir osäkert.

2. Alldeles för många amerikaner tycker fortfarande väldigt illa om Donald Trump, tyvärr.  Och det där är ett allvarligt bekymmer. Så här ligger det till:

18 delstater kommer aldrig att rösta på Donald Trump som president, de är; Washington State, Oregon, Kalifornien, New Mexico, Colorado, Minnesota, Maine, New Hampshire, Vermont, Massachusetts, Connecticut, Rhode Island, New York, New Jersey, Maryland, Delaware, Illinois och Hawaii. Av det totala antalet elektorröster om 538 så är det alltså 210 elektorsröster som Donald Trump inte kan få. Du behöver 270 för att vinna. Rent hypotetiskt så skulle Trump trots allt kunna vinna om han tog 90% av de andra staterna. Inget är omöjligt, i synnerhet inte för Donald Trump, men att ta hem det där, det blir snävt, för snävt, är jag rädd. Bättre är då att låta Ron DeSantis som inte har Trumps tunga bagage - ta över ledarskapet istället.


17 November 2022, Thomas Ek

Vad händer nu? - Kommer Trump vinna valet 2024?Vad händer nu med USA? Kommer Trump vinna valet 2024?


Thomas Ek

Thomas Ek

Mina inlägg på Det Goda Samhallet.se
2022-09-29 Behovet av ledarskap

2022-05-23 Varför är USA störst bäst & vackrast
2017-12-14 Platt skatt
2016-11-27 Lägg ner och ersätt Public Service
2015-12-17 IS är Obamas fel

Ny krönika beräknas komma ut 1-3 ggr/månad. Ange din e-post adress för att meddelas.

Dagens VideoBrit Hume