svtblogg.se

HÄR SKAPAS KUNSKAP OM KORRUPT MEDIA, FAKE NEWS & SVERIGES PUBLIC SERVICE INC.

21 mars 2023, Thomas Ek

Trump / DeSantis ticket 2024?Trump-DeSantis ticket 2024?


Bill O’Reilly och Donald Trump är sedan 33 år tillbaka goda vänner.
I tisdags förra veckan den 14 mars då träffades de två igen över en middag hemma hos Trump i Mar-a-Lago Florida.


Trumps rättsliga nu förestående situation den berördes inte under middagen, O’Reilly tyckte inte det var passande av honom att ta upp den grejen. De avhandlade dock en LÅÅNG rad andra saker i rask takt. Vissa saker av det som de pratade om vid middagen som tog två timmar i anspråk var också som O’Reilly påpekade ”off the record” vilket Bill O’Reilly självfallet respekterar.

Nummer ett; Donald Trump är övertygad om att han kommer att vinna den republikanska nomineringen till president. Han är väldigt säker på det. Men han förstår att det i presidentvalet kommer att bli mycket svårt eftersom det är så många som inte gillar honom. Trump vet alltså det. Det mest överraskande som Trump berättade för O’Reilly var att han ska överväga att sätta guvernör DeSantis som nummer två på "biljetten", det vill säja som vicepresident. Trump/DeSantis. O’Reilly sa till mig att han är säker på att Trump inte har pratat med DeSantis om det här ännu. O’Reilly frågade därför Trump om han ville att han skulle ta upp saken med DeSantis men Trump svarade inte riktigt på frågan, så O’Reilly kommer därför inte att göra det.

En Trump/DeSantis-ticket skulle bli en vinnare, såvida inte Michelle Obama ställer upp därför då kan det bli tufft. Någon annan demokrat finns inte.

Trump ser sig själv som en mycket, mycket framgångsrik president, och han förstår inte riktigt varför det är så många amerikaner som inte ser det. Han förstår att hans personlighet irriterar många och med det stöter bort väljare. Han förstår det. Men han förstår inte varför varje amerikan inte ser hur bra han styrde landet.

Putin och Xi, två skurkar
De två största rövarna på jorden - Putin och Xi, de hatar varandra, enligt O'Reilly. Men de ska slå sig samman nu för att försöka göra det svårt för USA. Det är vad det handlar om.

Vad som nu händer med Putin och Xi det är väldigt viktigt att hålla koll på. Putin och Xi ser att Joe Biden är oerhört svag varför de på olika sätt attackerar USA. De ser Afghanistan-debaclet som vändpunkten. Och både Putin och Xi tror att Biden är en mycket, mycket svag man. Den ryska attacken på den amerikanska drönaren i förra veckan det bekräftar läget.

När Trump var president då hanterade han situationen på ett helt annorlunda sätt. Trump hanterade dem ”en mot en”. – Det här är vad som kommer att hända om du gör det, och det. - Det här är vad som kommer att hända, och så vdare. - Han klarlade alltihop som han alltid gör när han gör affärer med Putin och Xi. Biden gör inte det. Det är skillnaden.

Den här åtalsgrejen som ska ske senare idag eller senare i veckan det är ett fiasko, det här kommer att skada demokraterna mycket mer än det kommer att skada Donald Trump eller republikanerna. Bill O’Reilly fick kännedom om att Secret Service kommer att hindra alla arrest-eringar med handbojor och/eller foto ”operationer” eller liknande.
- ”It’s not gonna happen” uppgav Secret Service.


Underrättelsetjänstbyråerna har till de lokala myndigheterna i New York City sagt att de inte kommer att kunna utlämna Donald Trump från Florida till New York. ”Det kommer inte att hända”. Så om distriktsåklagaren på Manhattan Alvin Bragg åtalar honom, vilket enligt Trumps advokater kommer att ske, då kommer det att ske virtuellt, på Zoom eller något liknande. Det är vad Secret Service säjer till Bill O’Reilly. Vad som kommer att ske det återstår att se.

Enligt åklagare Bragg (som finansieras av Soros) så har Trump betalat pengar till Stormy Daniels och en kvinna som heter Karen McDougal för att hålla tyst om något som jag inte exakt vet vad det är, men jag TROR att det handlar om att Trump vid nåt tillfälle hade satt på porr skådespelerskan Stormy Daniels. Men att betala för att någon ska hålla tyst är lagligt i USA. En lång rad av advokater har tittat på det här. Den federala valkommissionen har tittat på det och justitiedepart-ementet likaså. Förfarandet är lagligt, man får göra så. Om du betalar någon för att hålla tyst om något så är det inte ett brott i USA. Du kan välja att göra det. Vad åklagare Bragg säger är att Trump gjorde det här för att kunna kandidera i kampanjsamanhanget, vilket är omöjligt att bevisa. Bill O'Reilly tror för övrigt att Bragg kan komma att bli åtalad för skadligt åtal.

Om Trump arresteras då hindrar inte det honom från att kandidera till presidentposten. Men om han döms för ett grovt brott, då blir det inte bra. Vilket han å andra sidan inte kommer att bli.


OM Donald Trump nu blir åtalad och måste gå igenom hela den här processen då kommer fallet först och främst att kastas ut genom fönstret, enligt O'Reilly. Processen kommer då i sådant fall säkerställa att kammaren kommer att hänvisa straffrättsliga anklagelser mot Biden-familjen, kanske presidenten själv. Och om det händer, då kommer Kammaren med 100% säkerhet anklaga Biden-familjen för brott. Det kommer att vara återbetalningen. O’Reilly säjer att han är är 100% säker på det. Då kanske det äntligen kan börja redas ut ett och annat här.


Den enda presidenten som tidigare har arresterats och blivit dömd för någonting det var U.S. Grant. Det hände 1876, och den gamle Ulysses gillade att köra sin häst och vagn runt Washington D.C. med den snabbaste möjliga hastigheten. Polisen tog honom och arresterade honom. Han fick böta 20 dollar. Det skulle ha varit $500 idag.


Förra året den 29 mars 2022, då bötfälldes Hillary Clintons kampanj med $113 000 av den federala valkommissionen för att ha använt kampanj-pengar för att ha köpt den falska Steele-dossiern som felaktigt anklagade Donald Trump för ”the russian collusion” (maskopi med Ryssland).  Det är tusen gånger värre än Stormy Daniels. Blev Hillary Clinton åtalad för det? Nej. Clintonkampanjen betalade 8 000 dollar av de $113 000  Det demokratiska partiet DNC betalade de resterande $105 000 i böter. Nice. Korrupt media, fake news & vårt public service Inc ignorerade det. Jag slår vad om att du inte visste om det här.

En annan grej som jag heller inte sett här hemma hos korrupt media, fake news och vårt public service Inc det är att Silicon Valley Bank som nu i förra veckan gick i stöpet de hade skänkt $74 miljoner dollar till Black Lives Matter rörelsebyråer. Trots risken att det skulle reta en stor del av kunderna och kanske skrämma bort dem. Helt otroligt. 

Ny krönika beräknas komma 1-2 ggr per månad. Ange din e-post adress för att meddelas.

Bill O'Reilly & Barney Frank - klassiker - måste ses

Barney Frank idag

Barney Frank

Slutligen en ganska rolig grej. Barney Frank satt I styrelsen för Signature Bank. För den som inte känner till Barney Frank & Bill O’Reilly måste bara se den här intervjun från bank kraschen 2008 då O’Reilly skäller ut Barney Frank som enligt min mening är bland det härligaste och bästa jag har sett av Bill O’Reilly. Har du inte sett den då måste du bara se den.Bill O'Reilly & Barney Frank debatterar
Thomas Ek

Thomas Ek

Thomas Eks inlägg på Det Goda Samhallet.se
2022-09-29  Behovet av ledarskap

2022-05-23  Varför är USA störst bäst & vackrast
2017-12-14  Platt skatt
2016-11-27  Lägg ner och ersätt Public Service
2015-12-17  IS är Obamas fel


Thomas Ek är medlem i www.medborgarperspektiv.se