svtblogg.se

HÄR SKAPAS KUNSKAP OM KORRUPT MEDIA, FAKE NEWS & SVERIGES PUBLIC SERVICE INC.

24 mars 2023, Thomas Ek

Tredje världskriget - kommer det att bli verklighet nu?President Joe Biden

Kinas president Xi har precis avslutat ett tre dagars besök i Moskva med president Putin. Konsekvenserna av det här kommer att bli katastrofala för USA, för Väst, och för oss i Sverige och det troligen i decennier framöver, vilket vårt public service av partiska orsaker antingen inte begriper eller känner till, alternativt struntar i att informera oss om det här, eller så låter de medvetet undanhålla oss information, om det här. Något annat alternativ, det finns inte.

Den bakomliggande orsaken är ju den att det är korrupt media, fake news & vårt public service Inc som möjliggjort så att USA fick en så makalöst samhällsskadlig president vars svaghet har skapat den här katastrofen. Hade vi i Väst haft en rimligt normal och pålitlig media kår då hade den här katastrofen med ekonomisk kris, inflations kris, energi kris, el kris, klimat kris, bank kris, militärt krig i Ukraina sannolikt inte blivit verklighet.


USA har under årtionden sedan splittringen i det gamla Sovjetunionen på 60-talet lagt ner oerhört mycket energi, tid, pengar och annat för att hålla Ryssland och Kina åtskilda. Allt som USA under årtionden och med hela sin själ har arbetat för, och för att hålla dem isär, och har låtit designa, är nu bortkastat. Joe Bidens svaghet har under Bidens två år drivit ihop dem. Vi kommer nu att tvingas leva med det här och det troligen under årtionden framöver. Om vi  lever så länge vill säga.

Vi föses nu i riktning rakt in i WW3. Detta trots att det amerikanska folket och vi det svenska folket inte är medvetna om det. En klar majoritet tror sannolikt ingenting beroende på bristfällig och partisk nyhetsförmedling från våra korrupta MainStream medier som vårt tvångsfinansierade public service är djupt delaktig i. Det måste bli ett slut på det här vansinnet. För vår överlevnads skull så måste VÅRT PUBLIC SERVICE SKROTAS.

Ovan på all den här bedrövelsen så kommer Iran tack vare nobels fredspristagare Barack Obama som inte bara skapade IS och västvärldens största flyktingkris i modern tid och som med det har förstört vårt Sverige - av allt att döma om några månader förfoga över kärnvapen! Inte ett pip om detta hör vi från vårt public service. Varför begriper inte vår regering med statsminister Ulf Kristersson i spetsen allvaret i det här och omgående låter kalla in regeringsmedlemmarna till ett krismöte om vår public serviceverksamhet?


Bäste Statsminister Ulf Kristersson, jag menar allvar. Vi kan inte ha kvar vårt public service, vad är det för någonting som gör att det är så svårt för att begripa det?


Saudiarabien är nu också i allians med Kina. Iran tillhandahåller Ryssland med drönare och Kina med olja. Kina hotar Indien, Japan, Sydkorea, Australien, Filipinerna, Taiwan, och nu hotar de USA. - Ja, USA är ju hotat därför att det är USA:s eget fel som bara krigar hela tiden. Det säjer ju Lars Bern på Swebbtv, liksom? 


President Joe Biden är en katastrof och allting blir bara värre och värre och värre, för var varje dag som passerar, detta samtidigt som president Biden nu tillbringar sina arbetsdagar med Ted Lasso och Bruce Springsteen. Vi svenskar vi får i stort sett inte veta någonting. Biden löser inga problem över huvud taget alls. Han skapar bara problem och det kontinuerligt, vilka vår public serviceverksamhet huvudsakligen av partiska skäl undanhåller.

Skiljelinjen i Amerika är inte längre mellan höger eller vänster. Valet är mellan normalt eller galet. Därför måste vårt public service per omgående skrotas för att därefter starta ett nytt som fungerar som det är tänkt.


Eftersom den mänskliga naturen vill ha frihet så använder sig kommunisterna sig av tvång och våld. Det enda sättet som man kan erhålla kommunism och marxism på, som är dessa onda människors slutliga mål, det är genom tvång, och våld.

Jag tror egentligen inte att folk röstar som de gör för att de är dumma i skallen. De röstar som de gör därför att MSM & vår public service-verksamhet inte fungerar som det är tänkt. Verksamhetens under-målighet och partiska uttryckssätt missleder och lurar medborgarna som av det skälet kommit att välja en politikerkår som följdriktigt har skapat denna eländiga och bokstavligt talat - för oss alla fullständigt bedrövliga och livsfarliga situation.


Kina sitter på världens största produktionskapacitet som är större än Europas och USA:s tillsammans. Det Kina saknar det är ju energi och råvaror vilka Ryssland har gott om. Dom kompletterar varandra perfekt. 

Och vad har president Joe Biden tänkt att göra om Kina nu attackerar Taiwan? Situationen är bokstavligt talat livsfarlig.

Thomas Ek

Thomas Ek

Thomas Eks inlägg på Det Goda Samhallet.se
2022-09-29  Behovet av ledarskap

2022-05-23  Varför är USA störst bäst & vackrast
2017-12-14  Platt skatt
2016-11-27  Lägg ner och ersätt Public Service
2015-12-17  IS är Obamas fel


Thomas Ek är medlem i www.medborgarperspektiv.se  

Ny krönika beräknas komma 1-2 ggr per månad. Ange din e-post adress för att meddelas.