svtblogg.se

HÄR SKAPAS KUNSKAP OM KORRUPT MEDIA, FAKE NEWS & SVERIGES PUBLIC SERVICE INC.

21 November 2022, Thomas Ek

Kommer public service tvingas att berätta om Hunter Biden nu?Merrick Garland


2022-11-11 så lät den amerikanska justitieministern Merrick Garland (bilden) meddela att han nu tillsätter en särskild åklagare för att utreda Donald Trump om två saker;

1. Den 6 januari och,
2. De hemligstämplade dokumenten som dök upp i Mar-a-Lago.Den 15 november tillfrågades därför chefen för FBI Christopher Wray av kongressledamoten Clay Higgins om detta;

Clay Higgins frågar;

"Hade du konfidentiella källor utklädda som Trump-supportrar inne i Kapitolium den sjätte januari, innan dörrarna öppnades?"


Christopher Wray slingrar sig.

Clay Higgins frågar igen;

"Det borde vara ett nej. Kan ni inte säga till det amerikanska folket, 'Nej. Vi hade inte konfidentiella mänskliga källor klädda som Trump-supportrar placerade inne i Kapitolium.'?"


Christopher Wray slingrar sig igen och vägrar att svara på frågan.

 

Om svaret på frågan var ett nej då kunde Christopher Wray bara säja nej. Men det gjorde han inte. Det finns ingen anledning för honom om de inte hade någon där att i sådant fall bara säga, nej, vi hade ingen där.

Garlands misstag
Så nu måste Jack Smith den särskilda åklagaren undersöka det här. Begrep Merrick Garland innebörden av det här? Troligen inte. Om det visar sig att FBI visste om detta intrång innan det inträffade och inte berättade det för någon, eller kanske till och med uppmuntrade det, då kommer det att spränga hela justitiedepartementet.

Vi känner alla till historien. Donald Trump agerade alldeles för långsamt för att fördöma upploppet. Det råder ingen tvekan om att den saken. Är det ett brott? Nej, det är inget brott. Trump hade i ett möte med Pentagon rekommenderat att ta in Nationalgardet.


Republikanerna  i representanthuset kommer sannolikt undersöka Joe Biden och Hunter. Vi kommer att få se duellutredningar. Duellerande läckor från utskotten, kammaren och specialåklagarens utredning, varje dag.

Om huskommittén kan finna att Hunter Biden gav pengar till sin far medan Joe Biden var vicepresident, det kommer om det kan fastställas, göra att hela Bidenadministrationen kommer att bryta samman och falla ihop. Joe Biden har nämligen inte tagit upp någon dylik inkomst i sin skattedeklaration, vilket i sådant fall är ett brott, en grov förbrytelse. Belopp som överstiger $12 000 är skattepliktigt i USA. Implikationerna av det här kommer som vanligt får man väl nu säga, att skaka om.


Åklagaren ifråga som heter Jack Smith arbetar för närvarande i Haag i Nederländerna där han utreder krigsförbrytare utomlands. För att undersöka Donald Trumps agerande den 6 januari eller före den 6 januari som ledde till upploppet vid Kapitolium, då måste han ta in FBI. Det har nämligen konstaterats av ingen mindre än The New York Times att minst åtta informanter befann sig i Washington D.C. som en del av mobben. 

Jack Smith

Jack Smith


Thomas Ek

Thomas Ek

Swisha till 073 958 10 58
Gilla knapp

Mina inlägg på Det Goda Samhallet.se
2022-09-29 Behovet av ledarskap

2022-05-23 Varför är USA störst bäst & vackrast
2017-12-14 Platt skatt
2016-11-27 Lägg ner och ersätt Public Service
2015-12-17 IS är Obamas fel

Ny krönika beräknas komma ut 1-3 ggr/månad. Ange din e-post adress för att meddelas.

Dagens VideoChristopher Wray